Or, you could challenge yourself to a hike up a steep flight of steps aptly named the “Killer Stretch”. If you love sunrises, this is may be the hill for you.

tempat dating di kl-75

It's a nice park to immerse yourself with the flora and fauna.

Otherwise, it's a jogging and cycling friendly park.

Tak perlu nak pegi cafe kucing dah lepas ni, pegi taman botani je. Lepas tu dapat juga bajet duit untuk masa akan datang. Kalau tak suka Taman Botani ataupun anda ingin sesuatu yang lebih mencabar, anda boleh cuba mendaki Bukit Gasing! Kali ni cuba la Bukit Gasing, dekat dengan universiti seperti Universiti Malaya. Kalau ramai-ramai baru tak terasa penat mendaki, kalau ramai-ramai pun bagus sebab takdelah yang buat lain-lain kan? Kalau gf korang suka ambil gambar ataupun ada bf yang hipster, ni tempat yang sesuai untuk korang berdua! Tempat dating yang memang akan penuh couple adalah kat universiti kan! 🤔 Abang2 kat luar sane nak cari jodoh blh dm @fatinainanabilah Die solo lagi tuuu. 😝😝😝 #kawangaduh #like4like #ikutcaraemi A post shared by #welcometomylife (@_helmi4) on Korang ada tak tempat lain kecuali shopping mall untuk dating? Ke ada yang berminat untuk mencuba nasib dengan lima tempat yang kami cadangkan ni?

Sambil kat taman botani tu, anda juga boleh lah berjogging bersama, mesti selalu dengar saya nak bersenam, nak kurang kan berat badan. Kat Bukit Gasing ni boleh la betul-betul detox stress dan rileks. Tapi nak pesan, kalau nak pegi mendaki tu pastikan sentiasa bersama-sama dan tidak terpisah tau! Ada banyak bangunan yang sesuai untuk jadi background korang lepas tu boleh explore banyak tempat yang berbeza. Bawa lah pasangan korang pegi sini, tak perlu nak pegi shopping mall lepas tu lepak kat kedai makan, tengok wayang atau pusing-pusing shopping mall. Kalau ada sesiapa yang nak pegi tempat-tempat ni, jangan lupa untuk like post ni Facebook!

Rehat Di Secret Garden 1Utama Kredit via m Di atas bumbung shopping mall 1Utama sebenarnya ada taman rahsia.

Tsya Frdaus: Rootz's rooftop, ong Andrew : Trendy rooftop club in Bukit Bintang.

Check out this list of 12 beautiful hiking trails in KL for a great workout and a beautiful way to spend your day outdoors.

This hill is conveniently located just 15 minutes off Federal Highway and perfect for anyone who wants to experience what hiking is all about as it offers multiple routes.

You wouldn’t normally associate KL with mountains, waterfalls and beautiful sunrises, but that is exactly what it has to offer!